mandag 20. mai 2013

En fantastisk helg

Det er lengesiden det er blitt gjort så mye fornuftig i Lyngveien 12 som denne helga her! Og det er ganske stilig siden jeg har operert høyrehånda og er ganske ubrukelig. Men grunnen til at det er blitt gjort så mye er at vi fikk besøk av pappaen min og kjæresten, å de er noen skikkelig arbeidsjern, så hadde det ikke vært for de så hadde det ikke blitt gjort noe denne helga.



En av tingene som vart gjort var å "klippe" hekken, det er vel mer riktig å si sage hekken for det var det vi gjorde. Og det vart så fint! Endelig vart det en hekk og ikke bare noen store trær.



Og det var ikke bare at vi fikk gjort masse rundt huset som gjorde dette til en fantastisk helg, men det var jo 17.Mai, Melodi Grand Prix og et helt supert vær! Da kan man jo ikke be om stort mer.

Håper alle andre også har hatt en flott helg!

1 kommentar:

  1. Den hekken ble noe helt annet nå ja!!! Veldig pent ble det:)!! Var det bare KV som jobba...ha ha :p ?? Pappsen kunne jo holdt hånda bort på stigen så det så ut som han gjorde noe...Ha ha. Hvor er han på neste bilde...?? Kari Venke da...!!!

    SvarSlett