torsdag 30. mai 2013

Snart på tide å reise på arbeid igjen

Da er det snart på tide å reise ut på jobb igjen! Ukene med fri går så fort, særlig nå på sommeren med varme kvelder og vin på verandaen. Men jeg skal ikke klage, vi har noen helt fantastiske kvelder ute også. Som den jeg har lagt ut bilder av, det var en nydelig kveld i mars. Klar og stille, men kald.




I dag tenkte jeg også at jeg skulle prøve å være med på Petunia sin himmelsk, så får vi se hvordan det går.

Ha en strålende torsdag alle sammen! (Uansett vær)

onsdag 29. mai 2013

Et lite stykke Chinatown i hagen


Jeg har kjøpt meg lyslykter! Og her om dagen pyntet jeg med de i ene treet i hagen, men selv om jeg følte jeg hadde fått et lite stykke Chinatown i hagen så synes jeg også det vart ganske koselig. Så de kommer jeg nok til å bruke flere ganger i sommer, Chinatown eller ikke.


I dag har jeg forresten også tatt stingene i hånden, og er i strålende humør! 
Så med det vil jeg ønsker alle en strålende onsdag!

tirsdag 28. mai 2013

Rådyrsteik og fyllerør på en mandag

Til helga er det bryllup for ei av venninnene mine her i Horten. Og siden ho ikke hadde hatt noe utdrikningslag (og egentlig ikke ville ha det, iallefall ikke noe utdritingslag) så fant ei venninne og jeg ut at noe måtte vi jo finne på! 
Så vi stelte i stand middag og noe godt å drikke. Det vi viste var at bruden likte vilt, så vi prøvde oss på rådyrsteik! Men ingen av oss hadde noengang laget i stand rådyrsteik, men med en god del hjelp fra en kokkekompis vart det et veldig godt måltid! Det hjelper alltid å ha en kokkekompis eller to.





Gode og mette avrundet vi kvelden med et par romantiske komedier, snop og enda mer vin. 
Jeg tror bruden synes det hadde vært et akkurat passe utdrikingslag!

Ha en fortsatt god (blå)tirsdag alle sammen!

mandag 20. mai 2013

Late dager i solen




Det er første sommeren til Bror, og da er det mange ting som skal oppleves for førstegang.
Denne helga har han funnet ut at når sola skinner og gradestokken passerer 20grader,
da er det som regel deilig å være til.


En fantastisk helg

Det er lengesiden det er blitt gjort så mye fornuftig i Lyngveien 12 som denne helga her! Og det er ganske stilig siden jeg har operert høyrehånda og er ganske ubrukelig. Men grunnen til at det er blitt gjort så mye er at vi fikk besøk av pappaen min og kjæresten, å de er noen skikkelig arbeidsjern, så hadde det ikke vært for de så hadde det ikke blitt gjort noe denne helga.



En av tingene som vart gjort var å "klippe" hekken, det er vel mer riktig å si sage hekken for det var det vi gjorde. Og det vart så fint! Endelig vart det en hekk og ikke bare noen store trær.



Og det var ikke bare at vi fikk gjort masse rundt huset som gjorde dette til en fantastisk helg, men det var jo 17.Mai, Melodi Grand Prix og et helt supert vær! Da kan man jo ikke be om stort mer.

Håper alle andre også har hatt en flott helg!

fredag 17. mai 2013

Gratulerer Norge! Hipp hipp HURRA!!


Dette er er kanskje dagen jeg liker aller best gjennom hele året, faktisk bedre enn bursdagen min. 
Ja, det er helt sant! 

Det er liksom en helt spesiell stemning gjennom hele dagen. 
Her begynte den med lyden av skarptrommet kl. 07.30, og hadde det vært en annen dag enn 17.Mai så hadde jeg blitt DRIT sur, men det ER jo 17.Mai da er det heeelt greit! Korpsmusikk er jo så fantastisk... på 17.Mai! 
Og vi stresset ikke i dag, vi hadde bedt inn til middag så fram til da tok vi det rolig, så spiste vi rolig og reiste ned å så på borgertoget. Det var igrunn vår 17.Mai i korte trekk. 







Gratulerer med dagen Norge!


torsdag 9. mai 2013

Konfirmasjon og stryking av bunadskjorte


Det er jo tida for konfirmasjon, og det er grunnen til at jeg styrer så med bunaden i kveld. Jeg skal nemlig i konfirmasjon til fetteren til Gubben på lørdag og da må jo finstasen væra tipp topp. 


Men jeg må si: Hvorfor finnes det ikke strykefrie bunadskjorter!? Fy, jeg liker virkelig ikke å stryke bunadskjorter! Det skal jo ikke væra en skrukk! Blæææ... 


Og jeg har valgt Hallingdalsbunaden min denne gangen (17.Mai tror jeg det blir Hedmarksbunaden). Denne bunaden fikk jeg til konfirmasjonen min. 
Siden det ikke er noen annen bunad som ligner på Hallingdalsbunaden synes jeg det er ekstra artig å bruke den. Men det jeg liker best med den er broderinga, den er det gommo mi har laga! Også er den en ting som gjør den så genial, og det er at den ikke strammer noen plass! Og det passer jo bra til konfirmasjoner, der det er masse god mat og gode kaker.

Så får vi satse på at skjorta blir godkjent i morgen! Ha en fin kveld.