søndag 30. juni 2013

En langhelg i Nederland!

Ja, der har jeg vært i helgen! Jeg har nemlig ei venninne som har jobbet der nede siden januar, dette var den siste helgen hennes der og det måtte jo utnyttes! Ho har bodd i en liten koselig by kalt Gorinchem.
Eneste som var negativt med plassen var at navnet var umulig å uttale!

Men utenom å være i Gorinchem så fikk jeg vært på byen i  Rotterdam, spist middag på Crazy Piano rettutenfor Den Haag og drukket vin og spist chips i en pedalbåt på kanalene i Amsterdam.


Og pedalbåtturen er nok den beste opplevelsen jeg har hatt på veeeldig lenge, det var fantastisk! Sitte i en båt og kose seg med gode venner og god drikke, skåle med forbipasserende båter, velge om man skal til høyre eller venstre i et kanalkryss, se på husbåtene og de koselige restaurantene som ligger langs kanalene. Det var så bra!










Utenom båtturen var vi også innom et diamant sliperi. Det er ganske fascinerende å se hvordan steiner som i utgangspunktet ser ut som nesten helt vanlige steiner kan bli steiner med nydelig fargespill og hele 201 slipte flater, og alt er gjort for hånd!

Og så klart måtte vi innom Red-light district og titte. Det var en spesiell plass, men det er en plass man nesten må innom når man er i Amsterdam.

Jeg kan nå med trygghet si at en dag i Amsterdam er for lite, jeg vil tilbake!

Men fartingen er ikke ferdig enda for min del i morgen går turen videre til Ortnevik i Sogn. Venninna mi som jeg besøke i Nederland skal være med der. Også denne gangen også som vert, men dette blir noe helt annet enn Nederland, dette blir urnorskt!


tirsdag 25. juni 2013

Happy lights

Har egentlig hatt lyst på disse lenge, men har vært litt tiltak og finne ut hvor man kan få ta i de.
Så her om dagen såg jeg de hjemme hos ei venninne av meg, og da vart det straks mye enklere når ho fortalte at de var kjøpt på Lunehjem i Tønsberg. Så endelig fikk jeg kjøpt meg en slik og er stor fornøyd!



Ha en strålende tirsdags kveld


søndag 23. juni 2013

Vi prøver igjen...



Jeg har sagt det før og nå sier jeg det igjen! Det er ikke lett å få blomster til å overleve når man jobber i nordsjøen og han som er hjemme glemmer de helt til siste dagen før jeg kommer hjem. Sist jeg skreiv om det var det inne-blomstene som ikke helt holdt ut lengre, nå er det ute-blomstene, men synes det er så fint når det er noen krukker med blomster ute: 
Så vi prøver igjen!


I dag får vi besøk av kusina mi og datteren hennes, det blir koselig. Vi skal grille og kose oss, det er jo tross alt Sankthans Aften i kveld! Kanskje vi finner oss et bål også?

Håper alle får en strålende aften!

fredag 21. juni 2013

Middagsgjester i høljeregn!


Sånn skulle det jo ideelt sett sett ut i dag siden vi skulle ha middagsgjester, men det gjorde det absolutt ikke! 
Det begynte med små drypp og endte i et høljeregn! 
Men vi trosset været og koste oss ute med grillmat vi, for vi har jo markise også var det jo god temperatur.

Ha en flott kveld alle sammen.