fredag 27. september 2013

New York Baby

Gubben og jeg har vært på langtur! Helt over til statene! Ingen av oss hadde vært der før så det var veldig spennende. Å skal man på tur er det viktig med forberedelser, så jeg hadde samlet inn en god del kart og bøker som vi (jeg) mente kunne hjelpe oss å finne fram i denne store byen, å som gav oss en viss anelse om hva vi ville se. Vi pratet med mange som hadde vært der før som hadde tips om hva som var verdt å gjøre. Tilslutt satt vi med MASSE vi ville se og gjøre. Og vi fikk gjort en del av dette, men det er fortsatt MYE vi ikke fikk gjort. En uke går så fort!

Men jeg skal ikke gå i detalj på hva vi gjorde og så, for det blir fryktelig kjedelig, så det blir mest bilder. Heldigvis kan bilder si mer en 1000 ord, så vi får satse på at de gjør det (også er det lagt inn litt tekst på bildene).











 Det var turen i mange bilder (men bare et lite knippe av hva jeg egentlig har).
Vi hadde en super tur, og tar gjerne turen tilbake! 
Kanskje det blir jentetur dit neste gang?


onsdag 25. september 2013

Et stykk Rosett sett ferdig

Jeg er endelig ferdig med settet! Og jeg er så fornøyd med det, synes det ser godt ut å bruke og det er pent. Ikke var det så vanskelig heller, det tok bare litt tid siden garnet og pinnene er så tynne.
Mønsteret er fra Dale garn og heter Rosett  





 Da er det bare å vente på noen som kan bruke dette. Gleder meg! 

tirsdag 24. september 2013

Babyshower


Nå har jeg vært i min første babyshower! Det er en ting jeg ikke har hatt noe særlig forhold til, litt fordi jeg ikke har så mange venninner som har fått barn enda og litt fordi det ikke er en tradisjon som er helt inne i min omgangskrets. Så jeg var kanskje litt skeptisk til hele greiene, men når jeg så uttrykket på ho vi hadde det for så var det faktisk verdt det! Ho vart så overrasket og så glad. Også liker jeg jo kaker, kaffe og prating, og det er det jo mye av i en babyshower!




All ære til de som stod for den! 
Det har nok vært masse arbeid, men det vart en kjempe fin babyshower.