tirsdag 29. april 2014

Kjørepose i smart

Det er jo kanskje ikke så rart at de lurer på om jeg er litt verpesjuk de jeg jobber med, det er mye smått som blir laget her i gården, men vi får bare vente og se! Dette er iallefall en kjørepose fra heftet Sandnesgarn Klassikere 0-4år, men jeg har gjort en del forandringer på den i forhold "originalen", på den har de mønsteret oppe og det er ikke åpent i bunn. Grunnen til at jeg ville ha mønsteret nede var at da fikk jeg vist det mer fram siden det er litt annerledes, og åpningen i bunn ble til etter å ha hørt en del mødre si at: "Det er så kjekt når man ikke trenger å ta av alle klær for å få byttet bleie" og for litt lufting om det blir varmt. Da ble det enda et plagg med Marius inspirert mønster, men liker godt denne vrien med hjertene, jeg synes at det jeg passer godt til en liten. Og siden jeg (igjen) ikke vet om det er gutt eller jente som skal bruke den ville jeg ha farger som kunne gå til begge. 
Oppskrift: Sandnesgarn Klassikere 0-4år nr.10
                Marius kjørepose smart
                Str. 3mnd

Garn: Sandnesgarn Smart Superwash

Farger: 1002 Hvit 
            9626 Syrlig Grønn
            4611 Støva Syrin
            4622 Lys Lyng

Ekstra: Knapper ca.11


Håper denne falt i smak hos folk, og siden jeg likte mønsteret så godt kommer kanskje til å bruke det i en annen anledning om det passer seg sånn.

Ha en strålende uke!2 kommentarer:

  1. Jeg har lett etter fine kjøreposer rundt om på blogger, dette er en av de fineste! På grunn av årstiden til min nyfødte baby ble det en sydd variant denne gangen, men kommer det flere skal jeg merke meg denne!

    SvarSlett
    Svar
    1. Så koselig tilbakemelding! Det er så hyggelig når folk liker tingene jeg lager.:D Håper alt står bra til med deg og den lille.:)

      Slett